דוקטורנטית בבית הספר לזואולוגיה בפקולטה למדעי החיים

אוניברסיטת תל אביב

שיר בר

שמי שיר בר, אני סטודנטית לדוקטורט בבית הספר לזואולוגיה בתל אביב ובמכון הבינאוניברסיטאי למדעי הים באילת תחת הנחייתם המשותפת של פרופ׳ רועי הולצמן מבית הספר לזואולוגיה ופרופ׳ שי אבידן מבית הספר להנדסת חשמל באוניברסיטת תל אביב.
מחקרי הוא אינטרדיספלינרי ומתמקד בהתאמה ופיתוח של כלים מתחום הראייה הממוחשבת לניתוח מידע המגיע ממחקר זואולוגי.
ספציפית, אני מתמקדת באתגרים הקשורים להחלת מגוון כלים אלו לניתוח התנהגויות נדירות בחיות, כאלו אשר קורות בתדירות נמוכה בזמן או במרחב.
בתור ביולוגית ימית, המערכת הניסויית בה בחרתי להתמקד היא התנהגות האכילה של דגיגים בבריכות גידול חקלאי. למרות שהתנהגות זו קריטית ליעילות הגידול המסחרי של דגיגים עדיין חסר ידע רב לגבי קצבי האכילה בבריכות הגידול והשפעתם של תנאים סביבתיים כמו טמפרטורה, חמצן, וחומציות עליהם. זהו פער ידע שאני מקווה לעזור לצמצם במהלך הדוקטורט שלי.

זכתה במלגת הצטיינות לסטודנטים לתארים מתקדמים עבור עידוד חקר ים התיכון תשפ"ג