דוקטורנטית בבית הספר לזואולוגיה בפקולטה למדעי החיים

אוניברסיטת תל אביב

טל גבריאל

אני טל גבריאל, תלמידת דוקטורט באוניברסיטת תל אביב, בבית הספר לזואולוגיה תחת הנחייתו של פרופסור יוני בלמקר.
במחקר שלי אני בוחנת את ההשפעה של שמורות טבע ימיות בים התיכון על עושר המינים שנצפה ובמיוחד מה המינים שלא נצפו יכולים לספר לנו על אפקטיביות השמורה. המינים שהיינו מצפים לראות באתר מסוים אבל לא נמצאים שם נקראים ה- dark diversity ועל ידי הוספתם למינים שכן נצפו אפשר להעריך את הפוטנציאל של בית הגידול לתמוך במגוון מינים. במדד זה ניתן להשתמש על מנת להפריד את השפעה של הגנה מדיג מההשפעה של איכות בית הגידול כאשר משווים שמורות טבע אל מול אתרי ביקורת וכך להבין כיצד שמורות טבע תורמות למגוון מינים.
יש לי תואר ראשון במדעי הים והסביבה ממכללת רופין ואת התואר השני שלי עשיתי גם כן באוניברסיטת תל אביב במעבדה של פרופסור יוני בלמקר, ובמהלכו חקרתי את התנהגות של דגי זהרון. אני אוהבת את הים ומשתדלת להיות בו כמה שיותר, בעבודה ומחוצה לה.

זכתה במלגת הצטיינות לסטודנטים לתארים מתקדמים עבור עידוד חקר ים התיכון תשפ"ג